Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Jogi nyilatkozat
Kérjük olvassa el a weboldalunk jogi nyilatkozatát. A(z) Pyramid Travel fenntartja a jogot az előzetes értesítés nélküli módosítására, akár részben, akár teljes egészében történő megváltoztatására. Az aktuális feltételek a fenti honlapokról letölthetőek. A(z) Pyramid Travel internetes oldalain történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy Ön egyetért és elfogadja a jogi nyilatkozat feltételeit. Amennyiben a feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja portálunkat.

A fenti honlapokon fellelhető információkat csak magánjellegű felhasználásra tesszük közzé, kereskedelmi célú felhasználás nem engedélyezett. Nem áll jogában módosítani, terjeszteni, másolni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a Pyramid Travel oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást.

A(z) Pyramid Travel weboldalain szereplő adatok, fényképek, tájékoztatók, formai megjelenések, az oldal színvilága és tipográfiai megjelenése szerzői jogi védelem alatt állnak. A tudomásunkra jutott vitás esetekkel jogi osztályunk foglalkozik és minden esetben az ügyet peres útra tereljük.

A(z) Pyramid Travel oldalain található információk mindenki számára ingyenesek, az oldalakon fellelhető információk használatából, esetleges hiányából keletkező közvetlen vagy közvetett kárért a(z) Pyramid Travel nem tehető felelőssé és minden az oldalon fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. A(z) Pyramid Travel oldalain megjelenő információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, ha ilyet tapasztal kérjük értesítsen minket, hogy a hibát a lehető leghamarabb orvosoljuk. A felhasználó tudomással bír arról, hogy a honlapokon található információk rendszeresen módosulnak.

A(z) Pyramid Travel nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A(z) Pyramid Travel oldalain szerepelő külső oldalakra vonatkozó linkek, hirdetések tartalmáért, az ott fellelhető információkért felelősséget nem vállal.

A(z) Pyramid Travel által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg. Ezeket a szerződéseket semmilyen, a weboldalainkon vagy egyéb honlapok oldalain található anyag, információ, katalógus adat, részletezés nem befolyásolja. A(z) Pyramid Travel mindent megtesz azért, hogy a fent nevezett oldalain található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. A honlapokon található információk vagy a bennük részletezett utazások és árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak, előfordulhat, hogy a oldalakon fellelhető anyagok elavulnak vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogynak. A(z) Pyramid Travel mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére.

Ha foglalást szeretne indítani, kérjük minden esetben olvassa el a foglalással kapcsolatos információkat és vegye fel a kapcsolatot az utazási irodával. A(z) Pyramid Travel oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási lap kitöltésével, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést. Az utazási szerződés az utas és az utazás szervező között, a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

A szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha a(z) Pyramid Travel-hoz visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (faxon, emailben vagy eredetben), illetve teljesítésre került a megadott részvételi díj. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. A(z) Pyramid Travel tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli, az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi közzé vagy harmadik fél számára elérhetővé.

2016


Hírlevél feliratkozás