Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Ajánlatkérési útmutató

A következőkben részletes útmutatást talál az ajánlatkérés folyamatáról, az ajánlatkérő adatlap kitöltéséről, az utazás részvételi díjának fizetési módjáról és az utazási dokumentumok átvételéről. Kérjük, olvassa el az információkat!

Ajánlatkérés folyamata és az adatlap kitöltése:

Az árkalkuláció folyamatának elindításához, kérjük válasszon indulási időpontot.

Az ajánlatkérő adatlapon meg kell adnia az utasok nevét, születési idejét és útlevél számát. Amennyiben az ajánlatkérés kitöltésekor nem tudja pontosan az útlevél számokat, tüntesse fel a mezőben a "k" betűt, ezzel jelezi felénk, hogy az útlevél számot a későbbiekben küldi meg a részünkre.

Adja meg levelezési címét és telefon elérhetőségét.
Amennyiben a megrendelt szolgáltatásokról közületi számlát kér, adja meg a megjegyzés rovatban a számlázási nevét és címet.

Amikor elkészült az ajánlatkérő adatlap kitöltésével kattintson rá az ajánlatkérés elküldése gombra.

Ajánlatkérő adatlap elküldése:

Az ajánlatkérő adatlap beérkezése után, ellenőrzésre kerülnek a szabad helyek.
Ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon jelzi, hogy a választott utazásra van-e még szabad férőhely.
A visszajelzés a foglalás beérkezésétől számított két munkanapon belül megtörténik.

Hogyan jut hozzá az utazáshoz szükséges dokumentumokhoz:

A teljes utazási költség megfizetése után, indulás előtt egy héttel küldjük el Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

Egyéni utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap ( voucher ), melyen megtalálható a partner utazási iroda vagy a szálláshely pontos címe, ahol jelentkeznie kell.

Buszos utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap ( voucher ), melyen megtalálható az autóbusz konkrét indulás helye, a találkozás- és a pontos indulás időpontja.

Repülős utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és a repülőtéren a képviselőnél tudja átvenni a repülőjegyét.

Az utazási dokumentum ( részvételi jegy ) minden esetben minden lényeges és fontos információt tartalmaz az utazással kapcsolatban.

Kiegészítés:

A(z) Pyramid Travel oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződés nem jön létre a foglalási adatlap elküldésével. Utazási szerződés csak az írásban rögzített feltételek szerint a részvételi díj megfizetése után jön létre.

Fontos: csak abban az esetben tekintjük véglegesnek a megrendelést, ha a(z) Pyramid Travel-hoz visszaérkezett az aláírt utazási szerződés ( e-mailben, faxon vagy eredetben), és megfizetésre került az utazási szerződésben megadott részvételi díj.

Sajnos a legnagyobb odafigyelés mellet is elképzelhető, hogy az utazási szerződés visszaküldése és a részvételi díj kiegyenlítése közti időszak alatt a megrendelt szolgáltatásra betelnek a szabad férőhelyek. Ha ez bekövetkezik a(z) Pyramid Travel azonnal értesíti az utast, hogy nincs már szabad hely a választott utazásra és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. Az utazási szerződés ilyen módon történő megszűnésből keletkező kárigény esetén a(z) Pyramid Travel kizárja a felelősségét és nem áll módjában elfogadni. Az utazási szerződés ily módon történő megszűnése esetén a(z) Pyramid Travel segít újabb utat találni, vagy visszafizeti a befizetett összeget.

A honlapon szereplő képek csak tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy a valóságban az ábrázolt tájak, környezet, tárgyak, épületek, épületrészek, berendezési tárgyak stb. másképpen néznek ki, mint a fotón. A képek illusztrációk, nem minősülnek ajánlattételnek. A szobákra vonatkozó képek szintén tájékoztató jellegűek, a szobák kinézete, felépítése, az alkalmazott színek, a szobák bútorozottsága, egyéb felszereltsége a képtől eltérő lehet, és mindenképpen függ a szoba komfortfokozatától, illetve attól, hogy a szállodakomplexumon belül hol helyezkedik el.

A weboldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hiányos vagy hibás adatokat, melyért a(z) Pyramid Travel nem vállal felelősséget!

Hírlevél feliratkozás