Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Bécs adventi hangulatban
Ausztria, Bécs és környéke
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Busszal
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Utazás:

Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.


Szállás

1 éjszaka Bécs környékén egy 4 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban. A szálloda az irodánk értékelése szerint inkább erős 3 csillagosnak felel meg.

 

Ellátás
 

Büféreggeli / fakultatív félpanzió

 

1. nap: Heiligenkreuz, Mödling, Bécs
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Heiligenkreuz útvonalon. Heiligenkreuz egy kis falu Bécs mellett, a Bécsi-erdő nevű hegység szívében. Itt található Ausztria legrégibb és legjelentősebb ciszterci kolostora. A középkorból kiváló állapotban fennmaradt épületegyüttes a közép-európai gótika egyik legértékesebb műemléke. A vezetés során nem csak a kolostor különböző termeit csodálhatjuk meg, hanem sok érdekességet is megtudhatunk a szerzetesek évszázadokkal ezelőtti aszkéta életmódjáról. 
Heiligenkreuz után szabadidő a közeli Shopping City Süd bevásárlóközpontnál (Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja). Figyelem: azon utasainkat, akik nem akarják az időt vásárlással tölteni, az autóbusz elviszi a közeli Mödling városkába, így ott idegenvezetőnkkel egy sétát tehetnek a hangulatos óvárosban. 
Ezután Bécsbe utazunk, ahol kora estig lehetőség lesz barangolásra a híres karácsonyi vásárban vagy a Mariahilfer Strassén. Szállás Bécs környékén (1 éj).

 

2. nap: Schönbrunn, Bécs
Először a Habsburgok világhírű palotájába, a Bécs egyik külvárosában található Schönbrunni kastélyba látogatunk. A pompás belső termek megtekintése közben sok magyar vonatkozású emlékkel is találkozhatunk. Késő délelőtt ismerkedés az osztrák fővárossal az autóbuszból, majd közös séta a belvárosban. Ezután szabad program, lehetőség a Hofburg világhírű kincstárának, vagy a Császári Lakosztályoknak, esetleg valamely más múzeumnak a meglátogatására. A bécsi program befejezéseképpen még marad idő egy sétára a karácsonyi vásár területén.
Hazaindulás a késő délutáni órákban, utazás a Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

 

Ár információk

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2023. dec. 2-3.  44.900 Ft  
2023. dec. 16-17.  44.900 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, az 1 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza az esetleges belépődíjakat. 

Félpanziós felár:  6.300 Ft (1 vacsora) 

Egyágyas felár: 9.700 Ft

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap


AUTÓBUSZOS FELSZÁLLÓHELYEK
5:15 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
6:30 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:15 – Tatabánya M1 pálya és 1-es főút kereszteződése, MOL benzinkút a McDonald's mellett
8:00 – Győr Danubius Rába Hotel előtti turistabusz megálló (Árpád u. 34.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
Hírlevél feliratkozás