Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Maldív-szigetek / Maayafushi Island Resort & Spa****
Maldív-szigetek, Ari Atoll
Indulás 2024-04-20
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
All inclusive
Szobatípus:
Kétágyas szoba
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
7 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Nakai MAAYAFUSHI Resort az Ari Atoll területén fekszik. A sziget megközelíthető gyorshajós- vagy hidroplán transzferrel. Élvezze a sziget páratlan látványát, a szép korallzátonyokat. 

Nakai MAAYAFUSHI Resort az Ari Atoll területén fekszik. A sziget megközelíthető gyorshajós- vagy hidroplán transzferrel. 

A szigetet szép korallzátonyok és színes halak sokasága veszi körül.  A szigeten 60 darab tengerparti bungaló, 8 darab víz feletti bungaló, és 7 kerti villa, valamint 8 kerti bungaló található. Az éttermek az olasz és a maldív konyha fogásait kínálják az ide látogató vendégeknek.

Szobák felszereltsége (Beach bungaló): A tengerre néző szobák légkondicionálóval, saját fürdőszobával, elektromos vízforralóval, kávéfőzővel, minibárral, szekrénnyel, széffel felszereltek, valamint a szobához terasz is tartozik.

Ellátás: All Inclusive

Szolgáltatások, sport: Különféle sporttevékenységek várják a mozogni vágyókat, mint például strandröplabda, kenu, darts, asztalitenisz, szörfözés, fitnesz, vízi aerobik, bowling, búvárkodás és foci. A pihenni vágyók számára különféle masszázsok állnak rendelkezésre.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Hírlevél feliratkozás