Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Fedezd fel Tunézia varázslatos világát NY ****
Tunézia, Körutazás Tunéziában
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
Repülő
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

FEDEZD FEL TUNÉZIA VARÁZSLATOS VILÁGÁT - 8 NAPOS KÖRUTAZÁS

Tudnivalók:

o Időpont: 2021. december 26 - 2022. január 2. (8 nap / 7 éj)

o Utazás: menetrendszerinti Tunisair járattal, bécsi indulással, a programok során busszal

o Transzfer: a részvételi díj tartalmazza a Budapest-Bécs és a Bécs-Budapest transzfert, melynek időpontjáról indulás előtt egy héttel küldünk pontos tájékoztatást

o Ellátás: teljes panzió, ebédnél és vacsoránál az italokért fizetni kell

o Idegenvezető: helyi, magyarul beszélő idegenvezetők várják az utasokat

Programleírás:

1. nap: december 26. (vasárnap)

Buszos transzfer Budapestről a bécsi repülőtérre, repülős utazás a bécsi repülőtérről Tunisair járattal, majd érkezés a tuniszi repülőtérre. Transzfer az 5*-os El Mouradi Gammarth szállodába, vacsora és szállás a hotelben.

2. nap: december 27. (hétfő)

Kijelentkezés a szállodából, reggeli, majd indulás a szállodából 08:00 óra körül a Tunisz - Karthágó - Sidi Bou Said buszos kirándulásra. Nap végén vacsora és szállás a 4*-os az El Mouradi El Menzah szállodában.

3. nap: december 28. (kedd)

A reggelit és szállodából való kijelentkezést követően indulás a Szahara-túrára. Kairounban a híres szőnyegmúzeum meglátogatása, szabadidős program, majd ebéd Metlaouiban. Délután Chebika és Tamerza meglátogatása, kb. négy órás jeep-túra az Atlasz-hegységben (fakultatív). Szállás elfoglalása és vacsora egy tozeuri szállodában.

4. nap: december 29. (szerda)

Reggeli, kijelentkezés a szállodából, majd indulás Tozeurből Neftába. A Nefta oázis - pálmaliget meglátogatása lovas kocsival (fakultatív), a Chott el Djerid sóstó megtekintése, majd ebéd és szállás elfoglalása Douz városában. Délután tevegelés (fakultatív), vacsora és szállás egy douzi szállodában.

5. nap: december 30. (csütörtök)

Kijelentkezés a szállodából, reggeli, majd indulás Douzból Matmatába. Itt sor kerül Matmata felfedezésére, ezt követi egy kellemes ebéd Maharesben. Ebéd után indulás a világhírű, római El Jem amfiteátrumhoz. Vacsora és szállás az 5*-os El Mouradi Palace-ban.

6. nap: december 31. (péntek)

Reggeli után indulás a szállodából Monastirba, ahol sor kerül a Habib Bourguiba mauzóleum meglátogatására. Ezt követően továbbindulás Sousse-ba, szabad program az óvárosban. Ebéd az El Mouradi Palace-ban, délutáni szabadidő, készülődés a szilveszteri gálavacsorára, melyet az El Mouradi Palace éttermében tartanak.

7. nap: január 1. (szombat)

Szabad program az 5*-os El Mouradi Palace szállodában.

8. nap: január 2. (vasárnap)

Reggeli, kijelentkezés a szállodából, majd indulás a tuniszi repülőtérre. Érkezés Bécsbe, transzferbusszal továbbutazás Budapestre.

Tervezett menetrend (Tunisair):

VIE 16:50-18:55 TUN 13:35-15:50 VIE

Fakultatív programok árai:

o Chebika és Tamerza meglátogatása: kb. 85 TND

o Nefta oázis meglátogatása lovas kocsival: kb. 30 TND

o Délutáni tevegelés Douzban: kb. 35 TND

Az árak tartalmazzák: elhelyezést 7 éjszakára, teljes panziós ellátást, repülőjegyet, poggyászt (23 kg/fő feladható és 8 kg/fő kézi), kerozin pótdíjat és repülőtéri illetéket, transzfert (repülőtér és szálloda között, Budapest-Bécs és Bécs-Budapest között), szilveszteri gálavacsorát, útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: a helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót (várhatóan minden szállodában 3 TND/fő, pontos tájékoztatást az idegenvezetők a helyszínen nyújtanak); az étkezések során az italokat; a megköthető betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap ártól).

Gyermek kedvezmény 2-12 éves korig.

A turnus indulásának feltétele minimum 6 fő jelentkezése! A programok változásának jogát fenntartjuk, a program sorrendje a helyszínen változhat. A fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Dinamikus utazási csomag részletei

Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is!

Az árak tartalmazzák: elhelyezést 7 éjszakára, teljes panziós ellátást, repülőjegyet, kerozin pótdíjat és repülőtéri illetéket, transzfert (repülőtér és a szálloda között; valamint Budapest-Bécs és Bécs-Budapest között), útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet.

A szilveszteri turnus a szilveszteri gálavacsora árát is tartalmazza!

Az árak NEM tartalmazzák: az étkezések során az italokat; a megköthető betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap ártól); a helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót (várhatóan minden szállodában 3 TND/fő, pontos tájékoztatást az idegenvezetők a helyszínen nyújtanak).

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük, tájékozódjon weboldalunkon a 'Hasznos információk' menüpontban és a Konzuli Szolgálat honlapján!

Hírlevél feliratkozás