Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Reggeli Lipóton - A megújult Mosoni vár - Győr, Munkácsy kiállítás
Magyarország, Kirándulások Belföldön
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Busz
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Időpont: 2022. január 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.30 órától, a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Mai programunkat egy finom reggeli elfogyasztásával kezdjük Lipóton. (egy édes, és egy sós péksütemény teával) Közben betekintést nyerhetünk a Lipóti Pékség mindennapjaiba. A Látogatóközpont egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig.

Innen Mosonmagyaróvárra utazunk, ahol a megújult magyaróvári várral ismerkedünk. A kiállítás szerkezete három lábon áll, követve a vár történetének és funkcióváltásainak fő állomásait, az építéstől napjainkig. A három traktus a felújított vár földszinti termeiben, az építészeti adottságokat kihasználva, térben is jól láthatóan elkülönül. A bemutatás tárlatvezetéssel történik, és filmvetítés is kiegészíti.

Győri látogatásunk apropója egy egyedülálló kiállítás. A kiállítás, mely a legnagyobb magyar festőként élő Munkácsy Mihály páratlanul gazdag életműve előtt tiszteleg, megismételhetetlen élményt adva mindazoknak, akik ellátogatnak az Esterházy-palota kiállítására, mely az évtized időszakos kiállítása Győrben. A kiállítás átfogó képet nyújt Munkácsy Mihály festészetéről, hisz a korai képektől kezdve a drámai erejű alkotásokon, a barbizoni ihletésű tájképeken és a szalonképeken át a nevezetes Krisztus-trilógiához készült előtanulmányokig a Mester minden művészi korszaka képviselteti magát az anyagban. Az anyagban olyan emblematikus művek is helyet kaptak, mint az Ásító inas egész alakos változata, vagy a Krisztus Pilátus előtt vázlata. A látogatás után rövid gyalogos városnézéssel zárjuk kirándulásunkat. Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül. Belépők: kb. 4.000,- Ft/Fő

Ár információk

Részvételi díj: 13.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 9.190,- Ft/fő 

(Az ár tartalmazza a reggelit is)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás