Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Zarándoklat a Szentföldre plébános kísérettel
Izrael, Körutazás Izraelben
Indulás 2022-03-10
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Félpanzió
Szobatípus:
2 ágyas szoba
Utazás:
Repülő
Időtartam:
5 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Zarándoklat a Szentföldre plébános kísérettel
Ajándék félpanzióval

 2022. március 10-15.

1. nap:    Budapest – Tel Aviv – Jaffa – Haifa 

Utazás Budapestről Tel Aviv-ba, a Ben Gurion repülőtéren idegenvezetőnk fogadja a csoportot. Átutazunk Jaffaba, az ókori kikötővárosba. Séta az óvárosban, mise a Szent Péter Templomban. Indulunk Haifára, a Stella Maris karmelita kolostor következik, majd megtekintjük a mesés Bahai kerteket a csodálatos panorámával a Földközi-tengerre és az öbölre. Továbbutazunk Názáretbe, Jézus gyerekkorának városába. A szálloda elfoglalása, vacsora. 

2. nap:    Genezáreti-tó – Yardenit - Tabgha – Capernaum

Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére (2. mise), majd Tabghára, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. A Názáret-i szálloda, vacsora.

3. nap:    Kána – Názáret

Reggeli, majd elutazunk Kánába, a Menyegző emléktemplomának meglátogatására. Názáretben az Angyali Üdvözlet templomába látogatunk. (3. mise) Utána részt veszünk egy felemelő hajókázáson a Genezareti tavon, majd visszatérés a szállodába, vacsora.

4. nap:    Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli után látogatás Jeruzsálem óvárosában. Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa (4. mise), Siratófal, Cion hegy, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme, Elszenderülés temploma, a Szent Sír Templom megtekintése. Délután látogatás Betlehembe, a Születés templomának megtekintése. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

5. nap:    Jeruzsálem

Reggeli, majd egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal. Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. (5. mise). Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

6. nap:    Ein Karem - Tel Aviv – Budapest

Reggeli, majd Ein Karemben Keresztelő János születési helyének megtekintése. (6. mise.) Transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre.

 

Ár információk
Részvételi díj: 355.000,- Ft/fő

  Előfoglalási akció:  345.000,- Ft/fő  december 20-ig.

Az ár tartalmazza: repülőjegyet az ELAL járataira, 8 kg kézipoggyászt, szállást kétágyas szobában 3 csillagos hotelekben, félpanziót (büféreggeli és menüvacsora), transzfereket, belépőjegyeket, helyi légkondicionált autóbuszt helyi magyar nyelvű idegenvezetést, szervizdijakat.

Az ár nem tartalmazza: Betegség-Baleset-Poggyászbiztosítást 840,- Ft./nap 70 év alatt, sztornó biztosítást.
Egyágyas felár: 95.000,- Ft, feladható csomag 16.000,- Ft/20 kg csomag 

Az útlevélnek 6 hónapig érvényesnek kell lenni az visszautazás dátumától számítva!

Hírlevél feliratkozás