Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Bad Kleinkirchhe - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal
Ausztria, Karintia
Indulás
Szállás típusa:
Apartman
Ellátás:
Önellátás
Szobatípus:
Utazás:
Egyéni
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Helyszín: Ausztria – Bad Kleinkirchheim

Időpont:

2020. január 21 – 26., 6 nap/ 5 éjszaka

 

Szállás: Alpenlandhof JURI Ferienresort***

 

A fürdőiről is ismert Bad Kleinkirchheim téli mottója: A pályáról egyenesen a fürdőbe! A kiváló síterep adottságokkal rendelkező Bad Kleinkirchheim 103 km, jól kezelt sípályával és két termálfürdővel is rendelkezik. A sípályák megfelelő minőségéről közel egy tucat ratrak és több száz hóágyú gondoskodik, amikkel a síterep egészét le tudják fedni. Bad Kleinkirchheim sípályáin különleges fekvésének, kiterjedésének, valamint a napsütéses órák számának köszönhetően, síelés közben folyamatosan tudjuk követni a nap járását. Bad Kleinkirchheim büszkélkedhet Karintia leghosszabb, jellemzően piros sípályáival, amiket leginkább a középhaladóknak és haladóknak, a nagyszerűen kiépített gyerekpályáit az idelátogató kisgyermekes családoknak ajánljunk. Az Alpenlandhof szállás a település központjában található, ahonnét pár perc alatt elérhető (300 m) a közeli termálfürdő a St. Kathrein Therme és a sílift állomás a Maibrunnbahn (400 m), ahol síszervíz és kölcsönző is üzemel.

 

 

Tudod az idén mi a pálya? A TENSI-REKREÁL FRISSÍTETT!

A MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD 2019 - 2020


- Több mint 10 ÚJ SZÁLLÁS.
- Már nemcsak Olaszországban, hanem AUSZTRIÁBAN IS LESZ SÍSZAFARI.
- ÚJ OKTATÓK a csapatban.
- Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
- Megújultak a táborzáró SÍVERSENYEK.
- MINI SÍSZAFARI a kiemelt családi sítúrákon - előtérben az élménysízés.
- MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.
- ÚJ TEMATIKA szerinti síoktatás.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS
SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
- Szakképzett oktatók vezetésével
- NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
- Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
- Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
- Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON
Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁSEDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
- Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
- MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
- Formáció sízés
- Sítúrázás
- HÓTALPAS túrák

 

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

 

Alpenlandhof***

 

síléccel is megközelíthető Alpenlandhof szálláshelye Bach városközpontjában, az új St. Kathrein termálfürdőtől mindössze 100 méterre található.
A legközelebbi sífelvonó 200 méterre van. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.
A szállások ülő- és étkezősarokkal, hegyekre vagy kertre néző terasszal és/vagy erkéllyel, valamint kenyérpirítóval, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és kávéfőzővel felszerelt konyhával rendelkeznek.
A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. A szálláshelyen sítároló is rendelkezésre áll. 

 

Távolság: Budapesttől 520 km
Utazás: Egyénileg 
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: 2 és 4 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás, felár ellenében reggeli is igényelhető
Szolgáltatások: internet, sítároló, parkoló

Minimum létszám: 20 fő


Ár információk

Részvételi díjak

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus2020. január 21-26.
Bilo 4 fő részére229
Studio 2 fő részére289
Pótágy159

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 5 éjszakára önellátással és az útlemondási biztosítást. 

A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 4,20 €/fő/éj 16 éves kor felett, a végtakarítást 75-85 €/apt., a gyerekeknek kötelező síoktatást: 4-14 éves kor között : 100 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus. Reggeli: felnőtt - 15 €/fő/éj, gyermek (3-7 éves korig) - 7 €/fő/éj, gyermek (8-14 éves korig) - 11 €/fő/éj.

Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfó: Bad Kleinkirchheim 103 km (1087 – 2055 m)

 

SípályákSípályák hosszaLiftek száma 
Bad Kleinkirchheim103 km: 77 km piros, 18 km kék, 6 km fekete25 lift: 4 kabinos, 6 ülő,- és 15 húzó

 

Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben, 1100m-es magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel igazi „sídorádó”. Az állandó fehérséget 880 hóágyúval biztosítják. A snowboardosok sem maradnak élmény nélkül, őket egy jól felszerelt FunPark várja. Az évi napsütéses órák száma 2000 feletti. De nem csak napfürdőzésre van lehetőség, hiszen eseménydús kikapcsolódás várja a Római Élményfürdőben vagy relaxálhat egyet a St. Kathrein Termálfürdőben. A mindenki számára ingyenes sí- és fürdőbusz kényelmesen köti össze a település különböző részeit, a fürdőket és a lifteket.

 

Bad Kleinkirchheim – 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendőkJanuár 21-26
Felnőtt251 €
Junior – 2001 és 2003. között születettekre érvényes189 €
Senior 226 €
Gyermek - 2004. és 2013. között születettekre érvényes126, vagy 6,*
Bébi - 2014. után születettekre érvényesIngyenes

 

* További információk a kedvezményes gyermek síbérletről: A gyermek bérlet kedvezményt az Alpenlandhof szállás biztosítja a csoportunk számára. 1 db 6 napos teljesárú felnőtt síbérlet mellé adnak kedvezményt a gyermek síbérletre 11,99 éves korig.

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: sífutópálya, uszoda, szauna, szolárium, teke, tenisz, lovagszánozás, bárok, éttermek, szórakozó helyek.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Hírlevél feliratkozás