Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Thaiföld, Vietnám és Kambodzsa
Vietnám, Körutazás Vietnámban
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülő
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás

1. NAP Utazás Thaiföldre
Repülés a budapesti Liszt Ferenc reptérről Thaiföldre, átszállással.

2. NAP Érkezés Bangkokba
Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás 2 éjszakára: Royal Princess Larn Luang Hotel****

3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Bangkok
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: félnapos bangkoki városnézés a Királyi Palota érintésével, és Thaiföld 3 legfontosabb szentélyével: Wat Traimit (Arany Buddha templom), Wat Pho(Fekvő Buddha) és What Phra Kaew (Smaragd Buddha templom)

4. NAP Bangkok - Ban Pakard
Határátkelő - Siem Reap
Transzfer a határátkelőhöz, Ban Pakard-ba. Belépünk Kambodzsába, Siem Reap felé tartunk. A királyság vérzivataros időket élt át a vörös khmerek uralma alatt a '70-es években. Ma tárt karral fogadják a turistákat. Szállás: Angkor Paradise Hotel Siem Reap****

5. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Angkor szentélyei
Szabadidő vagy egész napos FAKULTATÍV: Angkor szentélyei. Belépünk Angkor Thom-ba. A Bajon-templom tornyain sejtelmes mosolyú arcok láthatóak. A Phimeanakasz piramishoz hasonló formában épült. A szentély tetejéről lélegzetelállító a kilátás. A komplexum részei az Elefánt-terasz, a Leprás király terasza, a Ta Prohm-szentély, aminek varázslatos külsőt kölcsönöznek a fák óriási gyökerei, melyek ölelésbe zárják. A meleg miatt visszatérünk Siem Reapba, délután folytatjuk a programot. Angkor Wat a világ egyik legnagyobb, vallásos céllal emelt emléke. A Pre Rup szentély tetejéről látni, ahogy a naplemente sugarai megcsillannak a templomvároson. Visszatérés a hotelbe.

6. NAP Siem Reap - Phnom Penh, és hajós vacsora
Transzfer Phonm Penhbe, a fővárosba (kb. hat óra). Útközben megállunk a Spean Praptos hídnál, melyet a vörös khmerek sikertelenül próbáltak felrobbantani. A Santuk Selyem Farmonízletes khmer ebédet kapunk, és megismerhetjük a selyemkészítésének titkait. A Skuon piacon rövid látogatást teszünk,ahol a helyiek egyik kedvencét, a sült tarantulát is felfedezhetjük. Phonm Penhben elképeszti az utazót a Királyi Palota, a kertekés az Ezüst pagoda. Rövid sétát tehetünk Phnom Penh kevés sétányainak egyikén. Vacsoracsomag része: Phnom Penh hajósvacsora. Szállás: Cardamom Hotel & Apartment (superior)***

7. NAP Phnom Penh - Saigon - Chu Chi alagutak
Transzfer Vietnamba. A vietnámi háborúnak az 1973-as párizsi béke vetett véget. Ma a Vietnami Szocialista Köztársaság előkelő helyet foglal el a különleges úti célt keresők listáján: keleties bája, a francia gyarmati örökség, a mesés konyhaművészet, a szemkápráztatóan szép tájak miatt sokan szívükbe zárják. Izgalmas élménnyel gazdagodhatunk a Cu Chi alagutaknál. A vietkongok kb. 270 km hosszú, földalatti alagútrendszerből folytattak harcokat az USA által támogatott vietnámi rezsim ellen. Szállás: Windsor Plaza Hotel****, Saigon.

8. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Mekong-delta
Szabadidő vagy egész napos FAKULTATÍV program: Mekong delta. A folyón hajózva belepillanthatunk a helyiek életébe.Visszatérés a hotelbe késő délután.

9. NAP Saigon, majd utazás Miu Ne-be
A mai napon Ho Si Minh városban (Saigonban) felkeressük a francia múlt őrzőit: az Újraegyesítés Palotát, a Főpostát, a Notre Dame katedrálist, majd a Cholon-t, a kínai negyedet, a Thien Hau szentélyt. Utazás Mui Ne-be (kb. négyórás út), a tengerparti nyaralás varázslatos helyszínére. Szállás: Phu Hai Resort****

10-11. NAP Nyaralás Mui Ne
Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.

12. NAP Mui Ne - Saigon, hazautazás
Transzfer Saigonba, a repülőtérre, majd hazautazás átszállással.

13. NAP Érkezés Budapestre
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a visszautazástól min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Thaiföld: vízum nem szükséges. Kambodzsa: vízumra van szükség. A vízumot a határátlépésnél kell majd megvásárolni (kb. 40 USD/fő), online nem intézhető, mivel nem minden határátkelőhelyen fogadják el az online verziót. Vietnam: az utazáshoz vízumra van szükség. A vízum a budapesti Vietnámi Nagykövetség Konzuli Hivatalában igényelhető: 1146 Budapest, Thököly út 41. Szárazföldi belépés esetén nem fogadják el az online vízumot, ezért tanácsos előzetesen személyesen intézni (13.000 Ft/fő), vagy irodánk általi ügyintézést kérni (18.000 Ft/fő). Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy foglaláskor nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in.
Transzfereket
Országok közötti utazásokat
Utazást Thaiföldről Kambodzsába és Kambodzsából
Vietnamba busszal (utóbbi nyilvános busszal)
Kirándulóprogramokat:
Phnom Penh, Saigon városnézés, Cu Chi alagutaka program alapján.
Minőségi szállásokat
Vendégeink 3 és 4 csillagos, stílusos hotelekben kapnak elhelyezést a körutazás alatt.
Nyaralást Mui Ne-n
Vendégeink 4 csillagos hotelben kapnak elhelyezést.
Reggelit
Az utazás minden napján reggeli.
Relaxációt
Pihenés, feltöltődés.
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 145.000 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 7.410 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 129.990Ft/fő/teljes utazás
Kambodzsai vízum (helyszínen fizetendő): kb. 40 USD/fő
Vietnámi vízum: 13.000 Ft/fő - egyéni ügyintézés esetén a követségnek; 18.000 Ft/fő - irodai ügyintézés esetén irodánknak fizetendő
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsoracsomag (vacsora a 4-5. napon, hajós vacsora, vacsora 3 alkalommal a nyaralás alatt): 54.990 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Bangkok kirándulás,Angkor szentélyei, Mekong delta): 59.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 9.000 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

Hírlevél feliratkozás