Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Szilveszter Izraelben
Izrael, Körutazás Izraelben
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Félpanzió
Szobatípus:
Utazás:
Repülő
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
2021. dec. 29 - 2022. jan. 2.
 

1. nap: dec. 29. Budapest – Tel Aviv - Haifa – Akko

Érkezés a kora délelőtti órákban a tel avivi reptérre, ahol képviselőnk várja Önöket, majd utazás Haifára, Stella Maris kolostor és a Bahai kertek megtekintése, majd séta Akkoban a kereszteslovagok városában. A Földközi-tenger partjára, Netanyára utazunk, ahol elfoglaljuk szállodánkat, vacsora.


2. nap: dec. 30. Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli. Kirándulást teszünk busszal Jeruzsálembe, az Óvárosban, megtekintjük a Siratófalat, továbbhaladunk a Via Dolorosán át a Szent Sír templomhoz, séta a Dávid Király úton a Jaffa kapuhoz, a zsidó negyed. Lehetőség szerint utazás Betlehembe a Születés Bazilikájának megtekintése. Visszatérés a szállodába, Netanyára, vacsora.


3. nap: dec. 31. 2. Netanya – Holt-tenger fakultativ

Reggeli. Szabad nap. Fakultativ program. Egésznapos buszos utazást teszünk a tengerszint alatt 400 m-re fekvő Holt-tengerhez, elhaladunk Qumran-nál a holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd fürdési lehetőség a Holt-tengerben. Drótkötélpályán jutunk fel a Heródes korából származó ciszternákhoz, a zsinagógához, a Zelóták harcterére a Massada erődhöz, majd visszatérés a szállodába. Ár: 37.000 Ft/fő. Szállás Netanyán.

Este fakultativ szilveszteri élőzenés menü vacsora a közelben lévő hotel éttermében pohár pezsgővel. Ár: 35.000 Ft./fő


4. nap: jan. 1. Netanya – Tel Aviv - Yafo

Reggeli, szabad program, pihenés, séta a tengerparton vagy pl. utazás taxival egyénileg

Tel Avivba, a világ 9. legjobb tengerparti városába: megtekinteni a hires Bauhaus stilusú házakat, majd séta a világ egyik legrégebbi kikötővárosában, Yafo-ban. Szállás, vacsora Netanyán.


5. nap: jan.2. Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli. Transzfer a tel-avivi reptérre.

Ár információk

Részvételi dij: 249.000 Ft/fő 

Szolgáltatásaink tartalmazzák: repülőjegy a Wizzair járataira, reptéri illetékkel, kis kézipoggyásszal 3 csillagos tengerparti szálloda, büféreggeli, vacsora, magyar nyelvü idegenvezető a programokon, belépők a programokon, transzferek.

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák: ajánlott borravalók 25 Euro, BBP biztositás 890,- Ft./nap/fő 70 éves korig,Szilveszteri műsor vacsorával (élőzene, hastánc-show,pohár pezsgő, üditők, bor): ára: 35.000, - Ft./fő, Egyágyas felár: 75.000,- Ft./fő

Hírlevél feliratkozás