Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Lisszaboni Képek
Portugália, Lisszabon
Indulás 2019-08-17
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
2 ágyas...
Utazás:
Repülő
Időtartam:
4 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Út leírás:

Utazás időtartama: 5 nap/ 4 éjszaka

Indulási időpontok: IV.22., V.1.*, VI.4., VIII.17. IX.18.*, X.22.,29

Utazás: a TAP vagy a Wizz Air ( *-gal jelölt időpontokban) közvetlen menetrend szerinti járataival

Elhelyezés: 3*-os szállodában

Ellátás: büféreggeli

1. nap: Budapest-Lisszabon

Elutazás menetrend függvényében,transzfer a szálláshelyre a délutáni/esti órákban. (Az VIII.17-i turnus esetén elutazás reggel, érkezést követően buszos városnézés.)

2.nap:

Félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO Világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő.

3.nap:

Lisszabon-Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima

Fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére ( 19.900 Ft/fő + 8,00 EUR belépő). Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO Világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba.

4.nap:

Lisszabon - Sintra

Egésznapos kirándulás Sintrába, mely az ország legromantikusabb szeglete ( 17.900 Ft/fő + 12,00 EUR belépő). A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a 14. századi királyi palota termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet. Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk.

5. nap: Lisszabon - Budapest

Reggeli, majd szabadidő egyéni felfedezésekre, melyhez idegenezetőnk is készséggel ad tanácsokat. Transzfer a repülőtérre, hazautazás Wizz Air járat esetén a késő esti/ TAP járat esetén éjszakai órákban, érkezés Budapestre a 6.nap hajnalban. ( A III.15-i és az VIII. 17-i turnus esetén reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás a délelőtti órákban.)

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat. Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó 2,00 EUR/fő/éjszaka. TAP járatok esetén az alapdíj a feladható poggyász árát tartalmazza. Wizz Air járatok esetén a feladható poggyász a Wizz Air szabályzatának megfelelően fizetendő.

A szállodában helyi adó fizetendő 1,00 EUR/fő/éj. TAP járat esetén az alapdíj a feladott csomagot tartalmazza. Wizz Air járatnál az alapdíj egy kézipoggyászt ( 40 x 30 x 20 cm) és egy feladható 10 kg-os poggyászt tartalmaz. Egyéb feladható poggyászok a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően fizetendők.

Hírlevél feliratkozás