Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Lisszaboni Képek
Portugália, Lisszabon
Indulás 2019-03-15
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
2 ágyas...
Utazás:
Repülő
Időtartam:
4 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Út leírás:

Indulási időpontok:

4/3-as turnus: XII.30. ( Wizz Air)

5/4-es turnus: III.15. (TAP)

Utazás: a Wizz Air vagy a TAP közvetlen menetrend szerinti járataival

Elhelyezés: 3*-os szállodában

Ellátás: büféreggeli

1. nap: Budapest-Lisszabon

Elutazás menetrend függvényében,transzfer a szálláshelyre

2.-4.nap:

Félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO Világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő. A XII.31-i turnus esetén a résztvevők élvezhetik a a színes éjszakai forgatagot, gyönyörködhetnek a Tejo folyó partján a hagyományos újévi tűzijátékban.

Lisszabon-Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima

Fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére. Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO Világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba.

Lisszabon - Sintra

A dec.30-i csoport esetén félnapos, márc.15-i csoport esetén egésznapos kirándulás Sintrába, mely az ország legromantikusabb szeglete. A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a 14. századi királyi palota termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet.( Belépőjegy a helyszínen fizetendő,a XII.30-i csoport esetén a palota megtekintése csak kívülről lehetséges.) Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk.

A XII.30-i csoport esetén transzfer a repülőtérre, hazautazás a késő esti órákban, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

5. nap: Lisszabon - Budapest

III.15-i turnus esetén reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás a délelőtti órákban.

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat

A szállodában helyi adó fizetendő 1,00 EUR/fő/éj. TAP járat esetén az alapdíj a feladott csomagot tartalmazza. Wizz Air járatnál az alapdíj egy kézipoggyászt ( 40 x 30 x 20 cm) és egy feladható 10 kg-os poggyászt tartalmaz. Egyéb feladható poggyászok a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően fizetendők.

Hírlevél feliratkozás