Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Advent Bécsben (Busz)
Ausztria, Bécs és környéke
Indulás 2018-11-24
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
1., 1 fő
Utazás:
Busz
Időtartam:
1 nap
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
 BÉCS - AUSZTRIA
Advent Bécsben
1 nap

Dátumok: 2018.11.24.,12.01.,08., 15., 22.

Utazás: Busszal Debrecenből.
 
További csatlakozási lehetőségek: Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd, Eger, Gyöngyös, Hatvan, Budapest
 
Látogasson el velünk Bécsbe, hogy kedvére gyönyörködhessen, vásárolhasson a mézeskalács és forralt bor illatú adventi nyüzsgésben!
 
Indulás Debrecenből, a TESCO parkolóból hajnali 04:00 órakor. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés a Bécs belvárosába. Informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs körgyűrűjének nevezetes építészeti stílusával a Ringstrasse stílussal. Az autóbuszból megtekinthetjük többek között a híres bécsi Operaházat, a Mária-Terézia teret, a Parlamentet, a Városháza díszes épületét, a Hofburg impozáns királyi palota egységeit.
Majd közösen gyalogszerrel is felfedezzük a város magjában elrejtett műemlékeket mint a Stephansdomot - Bécs legnagyobb templomát, miközben megcsodálhatjuk az egymás után elsuhanó lovas hintókat a fiákereket ,melyek a város legrégebbi közlekedési eszközei. A város leghíresebb utcáján a Grabenen végigsétálva jutunk el az egykori császári palotához a Burghoz ahol a világhírű Spanyol  Lovasiskola és a Sissi Múzeum is megtalálható. Átsuhanva a császári rezidencia belső udvarain, a Hősök tere felé visszaérünk a Ringre, a Mária-Terézia tér elé ahol kezdetét veszi szabadidőnk.
A közös séta után mindenki egyénileg töltheti el szabadidejét Bécs belvárosában, mely múzeum épületeivel, templom és katedrális óriásaival valamint több száz kávéházaival és cukrászdáival teszi izgalmassá az osztrák fővárost. Természetesen lehetőség nyílik a híres Adventi vásárok meglátogatására, melyek Bécs legfontosabb látnivalói ilyenkor. Több mint 10 különböző vásár fogadja a látogatókat a fővárosban melyek közül a legnagyobb a Városháza téren található Christkindlmarkt .
Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot.
Hazaindulás 18.00-20:00 között.  Hazaérkezés a késő esti órákban.


Az ár tartalmazza az utazást és a csoportkísérő költségét.

Fakultatív egyéb költség: Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítás 660 Ft/fő.
 
RÉSZVÉTELI DÍJ: 10.900 Ft/fő
Ár információk


Hírlevél feliratkozás