Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Mókázás a Familyparkban Ausztriában
Ausztria, Burgenland
Indulás 2022-05-29
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
program
Utazás:
Busz
Időtartam:
1 nap
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

A Fertőmelléki-dombság szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található a Familypark, mely 145 ezer négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak. Ausztria legnagyobb családi szabadidőparkja négy tematikus részlegen, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten ígér változatos és szórakoztató időtöltést.

Program:

KORA REGGEL

Elindulunk a Fertő tó irányába, a foglaláskor megadott helyszínről és időpontban.

DÉLELŐTT

A délelőtti órákban érkezünk meg a Familyparkba, ahol mindenki szabadon használhatja fel az előttünk álló napot. A 28 pörgő, forgó és mozgó játék mellett számtalan további kaland vár ránk, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások is. A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal, hiszen a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágban merülhetünk el. Emellett a Fertő tó közelsége miatt ideális kirándulóhelynek számít, továbbá a kalandparknak otthont adó parkerdőben a színes virágágyások és patakocskák, formára nyírt sövények és fák az igazán idilli hangulatról gondoskodnak.

A család vidámparkja

Egy forgó boroshordóban, a ,,Hordótáncon" megpróbálhat talpon maradni a család, a bátrabbak kipróbálhatják, milyen együtt repülni egy sassal, az ,,Égi villám" kissé hajmeresztő száguldást ígér, a családi hullámvasúton felfedezhetjük a ,,Patkányvár" minden szegletét, míg a ,,Római torony" a Rusti-dombvidék és a Fertő-tó 360 fokos panorámájával gyönyönyörködtet. Filippo, a park vidám kabalakandúrja, pedig mindenhová elkíséri a vendégeket.

A legkisebbeket is változatos programkínálat várja, hiszen közösen vonatozhatnak vagy traktorozhatnak egyet a szülőkkel és a nagyszülőkkel, sőt, felfedezhetnek egy falusi gazdaságot is. Mizzi néni farmján, az új állatsimogatóban, közvetlen közelről ismerkedhetnek meg különféle barátságos állatokkal.

Egy forró nyári napon a vizes attrakciók gondoskodnak a hőn áhított felfrissülésről, de a Familypark Neusiedler See emellett számtalan további kikapcsolódási lehetőséget kínál: játszóterek, mászókák és különböző interaktív részlegek várják a kisebb és nagyobb gyerekeket egyaránt. Az élményparkon széles utak vezetnek keresztül és számos hangulatos pihenőhely is a vendégek rendelkezésére áll. A teljes élménypark akadálymentesített, így babakocsival és kerekesszékkel is gond nélkül bejárható.

Ha megéheznénk, a park területén lévő 11 vendéglátó egység kínálatából válogathatunk, a tematikus részlegnek megfelelő kulináris élményekkel várnak. Itt garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő finomságokat!

KÉSŐ DÉLUTÁN

A park zárásakor, délután 18:00-kor indulunk vissza Magyarországra és az esti órákban érkezünk vissza a kiindulási helyekre.

 

Fakultatív programok:

Family park csoportos belépő (25.50 EUR)

Indulási időpontok

2022-05-29

  • Budapest, Budapest, BOK (volt SYMA) csarnok elől, Dózsa György út 1Találkozás: 06:40
  • Buda - Budaörsi út, OMV benzinkút, Mc Donalds (XI. kerület, Budaörsi út. 112.). Találkozás: 07:20
  • Tatabánya, Lukoil benzinkút Találkozás: 07:50
  • Győr, TESCO parkoló (Királyszék út 33.) Találkozás: 08:30
  • Mosonmagyaróvár, M1 Autópálya MOL benzinkút (Mosoni pihenő, 162 km) 08:50

2022-07-24

  • Budapest, Budapest, BOK (volt SYMA) csarnok elől, Dózsa György út 1Találkozás: 06:40
  • Buda - Budaörsi út, OMV benzinkút, Mc Donalds (XI. kerület, Budaörsi út. 112.). Találkozás: 07:20
  • Tatabánya, Lukoil benzinkút Találkozás: 07:50
  • Győr, TESCO parkoló (Királyszék út 33.) Találkozás: 08:30
  • Mosonmagyaróvár, M1 Autópálya MOL benzinkút (Mosoni pihenő, 162 km) 08:50
Ár információk

Ár tartalmazza:

utazás felsőkategóriás autóbusszal

csoportkísérő idegenvezető

adminisztrációs díj 

Ár nem tartalmazza:

Csoportos belépő: 25,50 EUR/fő

Utasbiztosítás 390 Ft/fő

Ülőhelyválasztási felár: 1.500 Ft/fő

A belépők előzetes információk nélkül változhatnak!

* Kötelezően fizetendő!

FONTOS:Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák, például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás