Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Csoportos hajóút - Skandinávia és a fehér éjszakák
Hajóutak, Észak-európai hajóutak
Indulás
Szállás típusa:
Hajó kabin
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
repülő+hajó
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

MSC POESIA 2019.07.13 - 07.20.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + AJÁNDÉK HAMBURG VÁROSNÉZÉSE!


Útvonal: Koppenhága (DK) • Warnemunde (DE) • Stockholm (SE) • Tallinn (EE) • Szentpétervár (RU) • Koppenhága (DK).


Program:

1.nap: Budapest-Koppenhága:
Indulás Budapestről Koppenhágába a Lufthansa légitársaság menetrend szerinti járatán (1 átszálással). Érkezés Koppenhágába a kora délutáni órákban, transzfer Koppenhága kikötőjébe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

2.nap: Warnemünde,Németország: A település területén torkollik a Warnow folyó a Balti-tengerbe, innen is ered neve, melyről dán oklevelek már 1195-ben említést tesznek. 150 méter széles homokpartjával a Balti-tenger német partszakaszának legszélesebb strandjával rendelkezik

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

4.nap: Stockholm, Svédország:
Stockholm kétség nélkül Európa egyik legszebb városa. Nem kevesebb, mint 14 szigetből áll, ahol a Mälaren tó vize és az enyhén sós Balti - tenger találkoznak. Aki tiszta levegőre és felfrissülésre vágyik, itt megtalálhatja. Azonban Stockholmot gyakran emlegetik high- tech fővárosként is, futurisztikus felhőkarcolóinak és aktív gazdasági centrumának köszönhetően.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tallinn, Észtország: A három Balti főváros közül kulturális örökség és látnivalók tekintetében is kiemelkedik Tallinn, Észtország fővárosa. Ma már turisták tízezrei keresik fel évente, s a város a Balti-tenger partvidékének kihagyhatatlan látványossága, amely hatalmas léptekkel haladva előzi meg a régió többi nagyvárosát.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Szentpétervár, Oroszország: Szentpétervárt gyakran emlegetik Oroszország   második   fővárosaként, melyet I. Péter cár alapított 1703-ban. A város  a  kultúra, az építészet és a természet gyöngyszeme, nem véletlenül tartják Oroszország kulturális fővárosának, számtalan múzeuma, kiállítási terme, színháza, koncertterme, könyvtárai, tudományos és oktatási centruma van.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

8.nap: Koppenhága, Budapest: Indulás a kora reggeli órákban, transzfer Koppenhága városába, félnapos városnézést követően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre a Lufthansa légitársaság menetrend szerinti járatán (1 átszállással). Érkezés a késő esti órákban.


MSC Cruises

Az MSC Cruises, a világ negyedik legnagyobb hajótársasága, 50 országban van jelen és világszerte 15.500 alkalmazottat foglalkoztat. A hajótársaság, melynek székhelye Genfben található, az Aponte család tulajdonában van, akik csaknem többszázéves tengerhajózási múltra tekinthetnek vissza. A céget 1990-ben alapította Gianluigi Aponte, aki húsz évvel ezelőtt a Mediterranean Shipping Company-t (MSC), a világ második legnagyobb, 500 hajóval rendelkező és 65.000 alkalmazottat foglalkoztató, teher- és konténer szállító céget alapította. Az MSC Cruises ma piacvezető a Földközi-tenger térségében, Dél-Afrikában és Braziliában.
A társaság hajói egész évben úton vannak a Földközi-tengeren és a Karib-tengeren, ezen kívül széles választékot kínál a szezonális utak tekintetében Észak-Európában, az Atlanti-óceánon, Kubában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és a Perzsa-öbölben.

Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória

Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória

Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegy árát Budapest-Frankfurt-Budapest útvonalon (kisméretű kézipoggyász, 1 db 23 kg feladható poggyász, túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Koppenhága városnézést ebéd nélkül az utolsó napon, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: a kikötői illetéket (kb. 140 EUR (47.600 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve a kiszállás napján a Koppenhága városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, balesetés poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hírlevél feliratkozás