Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Izraeli körutazás Eilattal
Izrael, Holt-tenger
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Félpanzió
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

 

2023. MÁJUS 12 – 21., NOVEMBER 7 – 16.

 

1. nap: Budapest - Tel Aviv

Közvetlen repülõjárat Tel Avivba. Idegenvezetõnk fogadja a csoportot, majd Tiberiasba visszük Önöket a szállodába, vacsora.


2. nap: Názáret - Kapernaum - Tabgha – Yardenit - Tiberias

Kánán keresztül utazás Názáretbe, ahol az Angyali Üdvözlet Templomát tekintjük meg.

A Genezáret-tó partján fekvõ szent helyek megtekintése: busszal felutazunk a Hegyi

Beszéd Templomához, majd Kapernaum, Jézus városa a régi zsinagóga és a bizánci kápolna megtekintése Péter házánál. Hajókázási lehetőség a tavon, 15,- USD, Szent Péter hal ebéd 25,- USD/fő a helyszinen. Ezek után továbbutazás Tabghába, a kenyérszaporítás és a hal csodájának helyére. Látogatás egy gyémántcsiszoló múhelyben. A Jordán folyó mellett kialakított Yardenit nevû híres keresztelõhely meglátogatása. Szállás, vacsora Tiberiasban.


3. nap: Akko – Haifa

Utazás Akkoba, a kereszteslovagok városába, séta. Továbbutazás Haifába, ahol elõször buszos városnézés a város fõbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezetõ kertrendszerben. Felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.


4. nap: Jeruzsálem – Betlehem

Városnézés Jeruzsálemben: Séta az Óvárosban: a Siratófal, majd továbbhaladunk a Via Dolorosán át a Szent Sír templomhoz, Pilátus ítélethozó csarnokához.. További séta az Óvárosban a Dávid Király úton a Jaffa kapuhoz, majd a zsidó negyed és az ásatások megtekintése. Jerzsálemi piac megtekintése. Lehetőség szerint Betlehembe utazás, a Születés templomának megtekintése (politikai helyzettől függően). Szállás, vacsora Jeruzsálemben.


5. nap: Judea – Jeruzsálem

Egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal, majd az Olajfák hegyén található Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Utazás a Kidron-völgyön át, pillantás Zakariás és Absalom sírjára. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához és az Elszenderülés templomának megtekintése Majd a holocaust emlékhely a Yad Vashem megtekintése és buszos városnézés Jeruzsálem új városrészében, a Knesset és a Menora megtekintése kívülről. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.


6. nap: Qumran - Massada - Holt tenger - Eilat

Holt-tenger-i kirándulás: Utazás Qumranba a holt-tengeri tekercsek lelõhelyére. Az esszénusok kolostorszerû telepének megtekintése. Továbbutazás a Massada-i sziklaerõdhöz. Drótkötélpályán jutunk fel a Heródes korából származó ciszternákhoz, a zsinagógához, a Zelóták harcterére 35,- Euro/fő a helyszinen. Csodálatos látkép a Moabita és Amonita hegyekre. Kirándulásunk után fürdési lehetõség a Holt-tengerben. Szállás Eilaton, vacsora.


7. nap: Eilat

Szabadnap. Szállás, vacsora Eilaton. Fakultativ Delfinárium. Szállás Eilaton.


8. nap Eilat

Szabadnap. Fakultativ kirándulás a jordániai Petrába. 270,- USD/fő + 100 USD határátlépési illetékek. Szállás, vacsora Eilaton.


9. nap: Eilat

Szabadnap. Szállás, vacsora Szállás Eilaton.


10. nap: Eilat – Tel Aviv - Budapest

Utazás a Negev sivatagnál Tel Avivig, a Ramon kráter érintésével a reptérre, repülés Budapestre, érkezés az esti órákban.

Ár információk

 

Részvételi díj: 695.700,- Ft / fő

Előfoglalási akció: 3 hónappal előbb 685.700,- Ft/fő

 

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: repülõjegy WIZZAIR járatokon, Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon, kis kézicsomag elhelyezés középkategóriájú szállodákban, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, félpanzió, magyarnyelvû idegenvezetés, belépõk, transzferek, a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal történik


Szolgáltatásaink nem tartalmazzák: az ajánlott borravalók (napi 8,- USD), betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (10.050 Ft.//fő, 70 év felett dupla ár), 10 kg feladható bőrönd 42.000 Ft, 20 kg feladható bőrönd 53.000,- Ft./db, mely 2 főnek is elegendő, fix ülőhely a repülőn: 25.000 Ft/fő  oda-vissza

Egyágyas felár: 366.000,- Ft./fő

 

 
Hírlevél feliratkozás