Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Dél- Olasz Nyár Sorrento
Olaszország, Körutazás Olaszországban
Indulás 2022-05-22
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
2 ágyas...
Utazás:
Busz
Időtartam:
7 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
 
 
Dél-olasz nyár - SORRENTO
Capri-sziget, Amalfi, Ravello, Pompei, Vezúv, Róma, Vatikán
1 éj Velencénél – 5 éj Sorrento – 1 éj Róma

“Nappali utazással, odafelé Velence melletti,
visszafelé római tranzitszállással.”


Egyedülállókat tudunk társítani FELÁR NÉLKÜL!

Utazás : Kényelmes, nyugati típusú, WC-s autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.

Utazás repülővel is lehetséges, egyénileg a Budapest-Nápoly repülőjárattal, és csatlakozni lehet a csoporthoz.
Repülőjegyet egyénileg tudnak az utasok intézni az úthoz.
1. Ha a repülőjárat előbb érkezik mind a csoport,akkor külön 1-1 éjszakát tudunk a hotelben utasainknak foglalni plusz költségért és transzfert Nápolyból Sorrentoba biztosítunk és vissza is! (85,- € – 2 fő oda) vagy Nápolyból (állomástól) - Circum Vesuviano-kisvasúttal jegy ára kb. 10,- € / fő.
2. A csoport hétfőn érkezik a Hotelbe, de az utas által választott repülőjárat csak kedden érkezik Nápolyba, a részvételi díj - csomagárból levonni nem áll módunkban, de a buszon a hely utasunk részére természetesen fentartjuk!

Indulás:

     
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 6 órakor!

Találkozó az indulás helyszínén hajnali 5.30 és 5.45 között!    

További felszállási lehetőségek: Budapest – Székesfehérvár – Balaton déli oldal – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Szlovénia felé!

Délben, ebédidőben pihenő a Marchénál!
     
 
Érkezés:
     Budapest, Hősök tere, kb. 22 órakor
 
Tranzitszállás:
     - Oda (1 éj):
     
Velencénél üdülőfalu 2 fős egyszerű, wc/zuh. nélküli, kis mobil home-bungalók nyáron, mellette közvetlenül a kulturált közös mosdók, zuhanyozók! (igény esetén bungaló wc/zuh.-val: 5.500,- Ft / fő) Családias, tiszta, kis üdülőpark, évek óta szállásunk!

Jesoloi szálloda májusi és októberi csoportnál, 3*-os, 2 ágyas, WC / Zh szoba (www.hotelwindsorjesolo.it)
  

     - Vissza (1 éj):
     
Rómához közel, 3 *** Hotel IL LEONI
(www.albergodeileoni.it).
  
Szállás: (5 éj)
     Hotel Panorama 4 csillagos szálloda Meta-Sorrentoban
(A szállásról bővebben: www.hotelpanoramapalace.it )
         
     Hotelben 2-3 ágyas szobák! Nem pótágy!
Egyágyas felár: 34.500,- Ft / fő vagy társítást is kérhet.
Szálloda nagyon szép, Sorrentoi-félsziget igen drága üdülő övezet! Irodánk besorolása: középkategória!
Csoportoknál csak ritkán lehet foglalni ilyen szobákat, de van nagy tengerrenéző panoráma terasz minden kedves utas részére.
 
Ellátás:
- Velencénél → önellátás
- Sorrento – reggeli 5 alkalommal
- Róma – reggeli

- Vacsora igényelhető:
- a helyszínen csak 16,- € / fő / nap
- 5 nap befizetése esetén 80,- € / fő.

    
   
 
Program:
     (Dél-Olaszország nevezetességei, Róma városa megtekinthető egyénileg is helyi járattal (kék SITA buszra 1 jegy = kb. 1,5 €), de NEM KÖTELEZŐ! Helyi idegenvezetők és a mi kísérőnk kísérik utasainkat. A kirándulások ára a helyszínen fizetendőek euróban. Programok min. 18 fővel indulnak, de az idegenvezető 1-2 jelentkező esetén is elkíséri a vendégeket, igény szerint helyi járathoz! (4 program befizetésénél kedvezmény az árból!)

4 program befizetésénél kedvezményes ár: 280,- € / fő
(1. Amalfi-Ravello, 2. Capri-sziget, 3. Nápoly-Pompei-Vezúv, 4. Róma) + Vacsora Sorrentoban 5 napra, így 360,- € csak összesen a 4 program és az 5-szöri vacsora!
 
   
 
1. nap: (Vasárnap)

     Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában vagy Ausztriában. Ebédidő. Érkezés a kora esti órákban a Velence mellett lévő tranzitszállásra. Esti városnézés (igény szerint):

Májusban és októberben magánhajóval Velencébe és vissza 30,- € Cavallino - Szt. Márk tér oda-vissza. (Itt a min. létszám 24 fő!)

Nyáron helyi járattal kemping elől 2,- € a Piazzale Romaig, a Padova-Dolo irányában közlekedő 56-os autóbusszal, majd magánhajóval Tronchetto - Szt. Márk tér oda-vissza (8-7,- €) csak 15,- € (min. 20 fő esetén). Késő estig közlekedik a busz.


2. nap: (Hétfő)

     
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Európa leghíresebb és egyben legfestőibb üdülőhelyére, a Sorrentoi-félszigetre. Érkezés a késő délutáni órákban. Sorrento esti fényei helyi járattal vagy fürdőzés a tengerben, medencében Tasso tér, St. Antonio tér, San (Francesco kerengő). Szállás elfoglalása Meta di Sorrento itt 5 éjszaka a H. Panorama Palace-ban és vacsorázási lehetőség a szállodában.
 
3. nap: (Kedd) – AMALFI-RAVELLO (fakultatív)
    
Egésznapos kirándulás olasz iroda buszával, idegenvezetéssel a meseszép Amalfiba és Ravelloba (Amalfiban a Szt. András Dóm és XIII. századi kolostora, jó idő esetén Smaragd-barlang látnivalói kis csónakokkal, Ravelloban a Villa Ruffolo parkja, vagy Villa Cimbrone). Este érkezés a szállásra. Az egyik legszebb kirándulás. Délben fürdőzés tengerben. Ebédidő, vásárlás a sikátorok kis üzleteiben!
Program ára: 80,- €

Olasz kis busz kirándulásokhoz – Smaragd barlang
 
 
4. nap: (Szerda) – CAPRI-SZIGETE (fakultatív)
     
Egésznapos hajókirándulás Capri-szigetére, olasz helyi idegenvezetővel és a mi magyar idegenvezetőnkkel: Anacapri és Capri kis város nevezetességeinek megtekintése, Villa Axel Munthe, Chiesa San Michele + maiolikapadlózata,Augustuscsászár    
kertjéből mesés panoráma nyílik a “Faraglionira”, Santo Stefano Dóm, Via Krupp megtekintése, Limoncello kostoló.Luxus szállodák utcája, mesés kirakatok, mediterán éghajlat növényei, virágai tárulnak szemünk elé a szigeten. Délután fürdőzés a tengerben vagy egyénileg a sziget felfedezése.
(A híres Kék Barlang vagy Tiberius császár villa, vagy idegenvezetőnkkel kis hajóval kirándulás a sziget körúl, ami kihagyhatatlan csodás program a nap végén: 18,- €/fő ).
Program ára tartalmazza: transzferek a szállodából a kikötőbe oda-vissza, kikötőből oda-vissza Anacapri kisvárosba, majd Capri kisvárosba, belépőket, helyi idegenvezetés, helyi kézműves műhelyek, Limoncello kostoló.
Program ára: 85,- €
(Egyéni kirándulás esetén csak hajójegy + transzfer a kikötőbe a szállodából oda-vissza 60,- €)


5. nap: (Csütörtök) – POMPEI-VEZÚV-NÁPOLY (fakultatív)
     Délelőtt szakszerű olasz-magyar idegen-vezetéssel a Pompei ásatások megtekintése. Aki nem szertene továbbutazni,az a kedves utas a “circum vesuviano”-val (Hév) vissza tud jutni a szállodába.
Csak Pompei program ára: 45,- €

Délután kirándulás a Vezúvra autóbusszal, majd a kráterig gyalogosan (7,- € a kráterig). Kora délután kirándulás Campania tartomány “fővárosába” Nápolyba. Gyalogos séta a műemlékek között. Castel dell'Ovo, Umberto Galéria, Királyi Palota, Teatro San Carlo, S.Francesco Paola templom, Via Toledo, Pálma sétány, Nápolyi Öböl, Piazza Plebescito.
Egész napos program ára: 85,- €

 
6. nap: (Péntek) – SZABADNAP – SORRENTO – POSITANO
     Fürdőzés a tengerparton, vásárlás, séta Sorrentoban, sőt helyi járattal vagy hajóval el lehet jutni, akár Positanoba, vagy Circum Vesuvianoval ismét Nápolyba. Pihenés a festői környezetben.
Program lehetőségek:
 
     
A.    Délelőtt vásárlási lehetőség busszal + csoportkisérővel egy Castella Mare-hoz közeli bevásárlóközpontban, ahol az olcsó árak miatt érdemes itt vásárolni italt, csokit, tészát, kisebb ajándékokat az utazás végén. Minimum 15 fővel indul! Csak a közlekedést árát kell fizetni oda-vissza!
Buszjegy ára oda-vissza: 15,- €

   

B.    Egésznapos kirándulás Positanoba. A hoteltől helyi járattal, majd Sorrento kikötőbe hajóval, oda-vissza. A hajó reggel 9 órakor indul és délután jön vissza Sorrentoba. Minimum létszám 12 fő. Program ára: 55,- €

   
 
7. nap: (Szombat) – RÓMA VÁROSNÉZÉS (fakultatív)

     Reggel útunk Rómába vezet. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a műemlékek között. Piazza di Spagna, Trevi kút, Navona, Pantheon, Szt. Péter Bazilika, Viale Corso, Piazza del Popolo. Érkezés este a tranzitszállásra a város északi részén lévő üdülőfaluba.

   

A helyszínen fizetendő Róma közlekedés (metró- és buszjegy), magyar nyelvű helyi idegenvezetés (+ a mi kísérőnkkel), busz-parkolás, idegenforgalmi helyi díj a “chek inn” pontnál. Vezetővel érdemes Róma műemlékeit megtekinteni ezen a napon, aki még nem látta!
Program ára: 50,- €

Aki külön szeretne menni csak 10,- € / fő (közlekedés, chek inn) és estére találkozót kell az idegenvezetővel megbeszélni! Tranzitszállás Rómában 1 éjszaka.
 
8. nap: (Vasárnap)
     A kora reggeli órákban hazaindulás (ébresztőóra ajánlott!). Folyamatos utazás Budapestre. Filmek, játék, totó, idegenvezető beszámolói teszik kellemesebbé az utazást. Érkezés a késő esti órákban (kb. 22 óra).
 

Ár információk

Az ár tartalmazza:        

     - szállást
     - reggelit
     - utazást busszal
     - tranzitszállások (ha az elhelyezés Hotelben történik, akkor reggelivel)
     - csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza:
     - Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: 790,- Ft / fő / nap
     - vacsorát – Akciós! 16,- € / fő / nap Sorrentoban vagy irodánkban 29.000,- Ft / fő / 5 este, vagy 5.800,- Ft / fő / este!
     - fakultatív programokat és belépőket
     - Hotel légkondícionálás!
     (Házirend szerint csak délutántól késő estig üzemel!)
     - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

 

FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a Check-inn engedély, helyi városi idegenforgalmi és 3 szállás (két tranzit + Hotel Panorama****) helyi adó 8 napra, mely felnőtteknek 60,- € / fő, gyermek 40,- € / fő kötelezően fizetendő a szállásokra érkezéskor az idegenvezetőnél egyszeri alkalommal! Sorrento 4*hotel kiemelt üdülési övezet Veneto és Campania tartományban!

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás