Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Kalimera apartman - Karpathos nyaralás repülővel 2024
Görögország, Karpathos
Indulás 2024-06-13
Szállás típusa:
Apartman
Ellátás:
Önellátás
Szobatípus:
2 fős...
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
7 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
Karpathos szigete mindenkinek egyedülálló üdülési lehetőségeket kínál. Atengerpartok szerelmesei számtalan, szelesebb és szélcsendes, szikrázóan homokos éskavicsos, nyüzsgőbb és csendesebb, eldugott és közkedvelt strand közül választhatnak.Bátran induljanak el hosszú sétákra, csavargásra is a hegyekben, a nyári melegben tetttúra minden lépése felejthetetlen lesz. Bármerre indulnak is, kis természetvédelmi területek,cédrusok, ciprusfenyők, ritka, védett növények, források, vagy egy apró cseppkőbarlang valamelyike kíséri majd az utat.
 
Fekvése:
A kis, családias apartmanház a tengerparttól kb. 50 méterre, a főváros, Pigadia központjától kb. 400 méterre, helyi építészeti stílusban épült. Minimarket kb. 100 méterre található. A központban üzletek, éttermek, tavernák, bárok és kávézók sokasága várja az idelátogató vendégeket.

Központtól való távolság: kb.: 400 m
Tengerparttól való távolság: kb.: 50 m
Strandtól való távolság: kb.: 50 m

Elhelyezés:
2 fős, pótágyazható, maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas stúdiókban, melyek konyhasarokkal, ventilátorral, hűtőszekrénnyel, zuhanyzó/WC-vel, ingyenes WiFi-vel, széffel (a helyszínen bérelhető) felszereltek és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. A balkonokról és a teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A stúdiók a földszinten és az első emeleten helyezkednek el. A stúdiókat 2019 tavaszán felújítják.

Ellátás:
Önellátás.


Tipp:
A tengerpart és a városközpont közelében épült, gyönyörű kilátással a tengerre. Minden korosztály számára és kisebb baráti társaságoknak is ajánljuk.

Előnyök:
A központhoz és a tengerparthoz is közel épült apartmanház. A stúdiókhoz tengerre néző balkonok tartoznak. Két felnőtt és két gyermek elhelyezésére alkalmas családi stúdió foglalható.

Ár információk

Utazás: Repülővel (charterjárattal) Budapest-Karpathos-Budapest útvonalon (minden csütörtökön)

Az árak tartalmazzák a szállást 7 éjszakára a megadott ellátással, az utazás (repülőjegy és repüléssel kapcsolatos díjak és illetékek is) valamint a transzfer költségét is.

Nem tartalmazzák: a kötelező útlemondási biztosítást,  a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó összegét.

Az árak személyenként, 8 nap/7 éjszakára értendők!

KÉRJÜK FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG! Az akciós helyek korlátozott számban, a készlet erejéig foglalhatóak!

Hírlevél feliratkozás