Elérhetőségek: pyramid@pyramidtravel.hu; +36-1-260-8011; +36-1-262-4424
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Virágkarnevál Nizzában, Citromfesztivál Mentonban 2024
Franciaország, Provence-Alpes-Cote d`Azur
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Busszal
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Genova (körny.) (1050 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Továbbutazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba, útközben többszöri megállókkal a késő esti órákban érkezünk. Szállásunk Genova környékén lesz.

2. nap: Genova – San Remo majd Nizza, a virágkarnevál! (170 km)

Reggelit követően a Ligur-parton utazunk. Útközben lehetőségünk van gyönyörködni a vadregényesen szabdalt tengerpartban. Gyalogos városnézést teszünk San Remóban – sétánk főbb látnivalói az Ariston Színház, a középkori erődítmény város, (Pigna), a San Siro templom, a Virágpiac és Itália legelegánsabb kaszinója. Autóbuszunkkal utazunk a híres virágkarnevál helyszínére, Nizzába. Csatlakozunk a virágkarnevál magával ragadó forgatagához, részt veszünk a „Virágok Csatája” névre keresztelt színpompás virág felvonuláson, gyönyörködünk az esti Nizza fényeiben. Szállásunk 3 éjszakán át San Remo környékén lesz.

3. nap: Monaco és Menton citromfesztiválja (70 km)

Megreggelizünk, és Monacóba, a miniállamba utazunk, amelynek fekvése és látnivalói egyaránt elbűvölik a látogatót: Óceonográfiai Múzeum (a világ egyik legszebb akváriumával), Hercegi Palota, a Grand Casino, a belle epoque elegáns szállodái, az Óváros látnivalói várnak bennünket. Majd a kora délutáni órákban a citromfesztivál helyszínére, Mentonba érkezünk. Sétálunk a „citrom fővárosában”, megtekintjük a Bioves Parkban kiállított citrom- és narancs szobrokat, majd a Citrom Fesztivál forgatagában „merülünk el”. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: Eze Village, Nizza egyénileg vagy Cannes (90 km)

Reggel rövid utazás után a Monaco és Nizza közötti Eze városkába érkezünk, amely több száz méteres szikla tetején tálalható. Botanikus kertjéből páratlan kilátás nyílik a Riviérára. Sétánk után látogatást teszünk a Fragonard Parfümgyárban, amely a világ leghíresebb kozmetikai termékeit állítja elő. Délután Ön választ: egyénileg élvezi a fesztiválváros hangulatát, sétálhat kedvére Nizza tengerpartján vagy kiránduljon velünk! Fakultatív ajánlatunk: a Riviéra legnépszerűbb, pezsgő-nyüzsgő városába kalauzoljuk utasainkat, a filmvilág központját, Cannes-t látogatjuk meg. Gyalogosan keressük fel látnivalóit: a Fesztiválpalotát, a világhírű Boulevard de la Croisette-et és az óvárost. Visszaútban San Remo felé kitérőt teszünk Nizzába: a késő délutáni órákat Nizza látnivalói között töltjük: sétálunk az olaszos hangulatú óvárosban. Ezután még mindig a város belső részének látnivalóival ismerkedünk: következik az Angol sétány, a virágpiac, a Bellanda Torony, a Massena tér, a régi kikötő stb. Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

5. nap: A Ligur-parton át utazunk – Imperia majd Verona (490 km)

Reggel autóbusszal hazafele indulunk a Ligur-parton keresztül. Imperiában megtekintjük Olaszország egyetlen olivaolaj múzeumát, ahol mindent megtudhatunk az olajfa történetéről és termésének feldolgozásáról. A késő délutáni órákban érkezünk a romantikus szerelmesek városába, Veronába. Rövid városnézés (Aréna, Julia haza, piactér, városháza). Szállásunk Padova környékén lesz.

6. nap: Udine – Szlovénián át Budapest – Szeged (720 km)

Reggeli után megtekintjük Padovában a Szent Antal székesegyházat és a történelmi belváros látnivalóit, majd folytatjuk utunkat Szlovénián keresztül hazafele, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Ár információk

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2023. 02. 23.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj: 197.000 Ft / 533 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 15.000 Ft / 41 EUR/fő*)
1 ágyas felár: 65.000 Ft / 176 EUR 
4x vacsora (2-5 napokon): 44.000 Ft / 119 EUR


Utasbiztosítás (Classic): 4.380 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 5.700 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 7.200 Ft
2023.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP (Premium, Privileg) biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 5 éj szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobákban
Ellátás: 5x reggeli


Fakultatív programok (20 főtől):
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Cannes-i kirándulás:
7.600 Ft / 21 EUR


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 15.000 Ft / 41 EUR/fő 

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest- Székesfehérvár- (Veszprém) - M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 5 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* /4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 5x reggelit

- alap program szerinti programokat és városnézéseket 

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 4x fakultatív vacsorát

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás